به طور کلی نصب برنامه ی آفیس برای هر سیستم کامپیوتری لازم است اما برای دیگر برنامه ها می توان بر حسب نیاز و سلیقه اقدام به نصب آن ها کرد.
قطعا بعد از نصب و فعال سازی ویندوز باید اقدام به نصب نرم افزارهای مهم و مورد نیاز کرد، یکی از مهم ترین نرم افزارها که وجود آن در ویندوز و انجام فعالیت های رومزه اهمیت بسیار بالایی دارد برنامه ی آفیس (office) می باشد، به طور کلی نصب برنامه ی آفیس برای هر سیستم کامپیوتری لازم است اما برای دیگر برنامه ها می توان بر حسب نیاز و سلیقه اقدام به نصب آن ها کرد.
پیغام فعال نبودن ویندوز
به طور کلی بعد از نصب ویندوزهای مختلف با پیغامی مبنی بر فعال یا اکتیو نبودن ویندوز مانند your windows license will expire soon رو به رو خواهید شد، این پیغام نشان دهنده ی آن است که شما باید ویندوز را فعال کنید، در مقاله ای تحت عنوان حل ارور your windows license will expire soon در سایت رایانه کمک ما تمامی راه های حل این مشکل را برای شما عزیزان بازگو کرده ایم، میتوانید با روش های مختلف رفع این مشکل در این مقاله آشنا شوید.
فعال کردن Windows و آفیس
برای فعال کردن Windows و آفیس علاوه بر این که می توان از لایسنس قانونی استفاده کرد، نرم افزارهای مختلفی نیز در این زمینه وجود دارند که به کمک آن ها می توان سیستم عامل ویندوز و نرم افزارهای گروه آفیس را فعال کرد.
ما در این مقاله تصمیم داریم به آموزش فعالسازی ویندوز و آفیس بپردازیم، شما همچینین می توانید با خرید پکیج آموزش رایانه کمک در حوزه های مختلف نصب و راه اندازی سیستم، آنتی ویروس ها، نرم افزارهای آفیس و فتوشاپ و همچنین راه اندازی سایت توسط وردپرس مهارت های لازم را کسب کنید.
چرا به فعال سازی ویندوز نیاز داریم؟
فعالسازی و اکتیو کردن ویندوز از اهمیت بالایی برخوردار می باشد همان طور که می دانید مایکروسافت هر ساله امکانات و آپدیت های فراوانی را به ویندوزهای مختلف می افزاید و افراد برای دستیابی به این امکانات باید از ویندوزهای اکتیو و فعال استفاده کنند در صورتی که از ویندوز به صورت قانونی استفاده کرده باشید یعنی با خریداری لایسنس معتبر و فعال کردن سریال ویندوز در بخش Activation ویندوز را فعال کرده باشید می توانید به راحتی با آپدیت ویندوز ازامکانات جدید بهره مند شوید اما در صورتی که ویندوز شما فعال نباشد قادر به استفاده از ابزار و امکانات جدید ویندوز نخواهید بود، برای همین فعال سازی ویندوز از اهمیت بالایی برخوردار است.
آیا ویندوز نصب شده اکتیو است؟
در صورتی که می خواهید از فعال یا غیر فعال بودن ویندوز خود مطمئن شوید می توانید از طریق ذیل متوجه شوید که آیا ویندوز شما فعال می باشد یا خیر؟
- در صورتی که از ویندوز 7 استفاده می کنید بر رویMy Computer و برای ویندوز 10 بر روی آیکون This PC کلیک راست کنید.
- گزینه ی Properties را انتخاب کنید.
- در صفحه ی باز شده و از قسمت Windows Activation می توانید از وضعیت فعال یا غیر فعال بودن ویندوز خود مطلع شوید.
- در صورت فعال بودن ویندوز می توانید عبارت " Windows is activated " را مشاهده کنید و در صورتی که ویندوز شما فعال نباشد عبارت " Windows is not activated " برای شما نمایش داده خواهد شد.
عدم مشاهده آیکونها بر روی دسکتاپ
همان طور که اشاره شد بعد از نصب ویندوز با کلیک راست بر روی آیکون My Computer یا This PC می توانید از وضعیت اکتیو بودن ویندوز خود مطلع شوید البته گاهی ممکن است در ویندوزهای مختلف به خصوص در ویندوز 10 آیکون های صفحه نمایش یا دسک تاپ برای شما نمایش داده نشود در صورت مواجه شدن با این مشکل می توانید مقاله ی عدم نمایش آیکون های دسکتاپ در ویندوز 10 را مطالعه کنید، در این مقاله به تفصیل در خصوص علت و راه حل مشکل عدم نمایش آیکون ها آموزش های کاربردی را برای شما همراهان رایانه کمک ارائه داده ایم.
آموزش فعال سازی ویندوز با نرم افزار
یکی دیگر از روش های اکتیو و فعال سازی ویندوز کمک گرفتن از نرم افزارهای مختلف در این زمینه می باشد که به کمک آن ها می توانید ویندوز را کرک کرده و فعال کنید، استفاده از این نرم افزارها به خصوص برای کشور ایران که خرید نسخه های اورجینال ویندوز دشوار است مناسب می باشد، از جمله دلایل مهمی که خرید نسخه های اورجینال را در ایران با مشکل مواجه کرده است می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- بالا بودن هزینه ی خرید ویندوزهای اورجینال
- مشکل در پرداخت آنلاین هزینه ها به دلیل شرایط تحریم درگاه های بانکی
آموزش نرم افزار KMSpico برای فعال سازی ویندوز و آفیس
یکی از نرم افزارهای محبوب برای فعال سازی ویندوز های 7، 8 ، 8.1 و 10 نرم افزار KMSpico می باشد، استفاده از این برنامه بسیار ساده بوده و نیاز به اتصال اینترنتی ندارد نکته ی قابل توجه در استفاده از نرم افزار KMSpico این است که علاوه بر این که به شما در فعال سازی و اکتیو کردن ویندوز کمک خواهد کرد این امکان را نیز به شما می دهد تا به کمک آن بتوانید برنامه ی MSOffice را نیز فعال کنید.
در صورت مواجه شدن با ارور msvcp140.dll در هنگام نصب برنامه ی KMSpico و یا دیگر نرم افزار ها پیشنهاد می کنیم مقاله ی رفع ارور msvcp140.dll را مطالعه بفرمایید.
- در ابتدا باید آنتی ویروس را غیر فعال کنید.
- بعد از دانلود، برنامه ی KMSpico را نصب کنید.
- نرم افزار را اجرا کنید، حال در صفحه ی باز شده بر روی دکمه ای با رنگ قرمز کلیک کنید تا فعال سازی آغاز شود.
- تنها با یک کلیک ساده علاوه بر فعال سازی و اکتیو کردن ویندوز می توانید برنامه های آفیس را نیز فعال کنید.
آموزش فعال سازی ویندوز با کد فعالسازی
بعد از خرید لایسنس ویندوز به صورت قانونی در قدم بعدی باید برای رجیستر کردن ویندوز اقدام کرد، برای این کار کافی است از طریق بخش تنظیمات ویندوز، گزینه ی Update & Security را انتخاب کنید، حال باید گزینه ی Activation را از بخش سمت چپ صفحه پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید.
بعد از آن با انتخاب گزینه ی Change Product Key کد مربوطه را در کادر باز شده وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید با انجام این عملیات ویندوز شما فعال و اکتیو خواهد شد.
کلام آخر:
ضمن تشکر از همراهی شما تا پایان مقاله ی " فعال سازی ویندوز و آفیس" امیدواریم مطالب ارائه شده در این بخش مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد، در صورت وجود هر گونه مشکل در زمینه فعال سازی و اکتیو کردن ویندوزهای مختلف می توانید از طریق شماره های9099071540 و 021-7129 با همکاران ما در رایانه کمک تماس حاصل فرمایید.
منبع : www.itna.ir
ارز دیجیتال تتر چیست و چه کاربردی دارد؟
تتر یک ارز دیجیتال با واحد انحصاری USDT است. این ارز دیجیتال با قیمت ثابت خود از شما در مقابل نوسانات بازار محافظت میکند و به کمک آن میتوانید به صورت دیجیتالی دلار منتقل کنید. اگر در بازار ارزهای دیجیتال باشید؛ احتمالا نام ارز دیجیتال تتر را شنیدهاید.
شاید برای شما سوال باشد که تترچیست، چگونه کار میکند و چرا قیمت آن همیشه ثابت است. در ادامه به تمامی این سوالات پاسخ داده خواهد شد.
ارز دیجیتال تتر چیست؟
ارز دیجیتال تتر با واحد اختصاری USDT، همچنین قیمت آن همیشه ثابت است. درواقع ارزش هرواحد ارز دیجیتال تتر برابر با 1 دلار آمریکا است. این ارز دیجیتال یکی از ده ارز دیجیتال با ثبات در بازار رمز ارزها محسوب میشود. این رمز ارزهای باثبات دارای پشتوانه کالا و داراییهای دیگر هستند. درواقع قیمت ارزهای دیجیتال باثبات همیشه وابسته به ارزش داراییهای پشتوانه است و با آنها بالا و پایین میشود.
به جز تتر، تعداد زیادی از آنها با پشتوانه دلار آمریکا در بازار عرضه شده است، اما USDT در حال حاضر قدرتمندترین ارز دیجیتال باثبات است.
کاربرد ارز دیجیتال تتر برای کاربران به دو شکل است.
در امان ماندن از نوسانات شدید بازار.
انتقال آسان پول به صرافیها و کیف پولها به صورت دلاری.
تتر را میتوانید در کیف پولهای دیجیتالی روی موبایل و یا کامپیوتر خود یا کیف پولهای موجود در صرافیها ذخیره کنید. ارسال و دریافت آن به سادگی و سرعت ارسال یک ایمیل است. همین ویژگیها موجب شده است که این ارز دیجیتال برای معاملهگران بسیار محبوب باشد.
شرکت آیفینکس مالک تشکیلات تتر و گرداننده صرافی ارز دیجیتال بیتفینکس است. این ارز دیجیتال ابتدا رسماً در سال ???? با نام Realcoin عرضه شد و پس از مدت کوتاهی نام آن تغییر کرد. این شرکت در سال ???? یک ارز دیجیتال دیگر به نام Tether Gold عرضه کرد که دارای پشتوانه طلا نیز است.
چرا قیمت آن همیشه ثابت است؟
به ازای هر واحد از این ارز دیجیتال که تولید میشود ? دلار در ذخایر بانکی نگهداری میشود که به عنوان پشتوانه این ارز دیجیتال عمل میکند. درواقع اگر ?,???,??? واحد USDT به بازار عرضه شده باشد؛ ?,???,??? دلار در خزانه بانک نگهداری میشود تا قیمت آن همواره برابر ? دلار بماند.
USDT در ابتدا روی لایه Omni، بستری روی بلاک چین بیت کوین، توزیع شد. اکنون روی بلاک چینهایی از جمله اتریوم، بیت کوین کش، ترون و الگورند نیز عرضه میشود. درواقع این موضوع یعنی دسترسی به تتر بسیار آسان است و میتوان آن را روی کیف پولهای رسمی اتریوم، بیت کوین کش، ترون و Algorand ذخیره کرد.
واحدهای این ارز نسبت به نیاز بازار و در دورههای زمانی مختلف از سوی شرکت آیفینکس تولید و به صرافی بیتفینکس وارد میشوند؛ سپس از آنجا توسط معاملهگران به صرافیهای دیگر نیز میروند. با این که تراکنشهای USDT غیرمتمرکز است و روی بلاک چینهای بزرگی انجام میشود، توزیع واحدهای آن کاملاً متمرکز انجام میشود و نمیتوان آن را یک ارز دیجیتال غیرمتمرکز دانست.
اگر به دنیای ارز دیجیتال، متاورس و NFTعلاقهمند هستید پیشنهاد میکنیم به وبسایت ایران متا مراجعه کنید. در ایران متا ما اخبار روز متاورس و ارزهای دیجیتال را مورد بررسی قرار میدهیم همچنین از هیچ خبر جدیدی در این حوزه بیاطلاع نخواهید ماند.
Flexstack نام تکنولوژی stacking است که برای سری سوییچ های اترنت 2960-S می باشد (تنها این سوییچ از این تکنولوژی استفاده می کند) Flexstack-Plus نیز برای سوییچ های کاتالیست سری 2960-X و 2960-XR استفاده می شود. هر دو تکنولوژی Flexstack و Flexstack-Plus نیاز به یک ماژول اکسترنال خاص برای استک شدن با یکدیگر و همینطور کابل Flexstack برای ارتباط با ماژولها دارند، که بدون این ماژول stacking عمل نمی کند.
به گزارش بخش خبری نمناک اتصال سوئیچ ها به یکدیگر از طریق اتصال به وسیله این ماژول مخصوص، باعث می شود که سوئیچ های درون استک به صورت یک سوئیچ واحد عمل می کنند. تکنولوژی FlexStack و FlexStack-Plus با استفاده از ساختارهای درونی، مانند 1+N Redundancy، دسترسی بالا (HA) و قابلیت پیش تنظیمی، میتوانند مجموع هزینه ها را کاهش دهند، که در سوئیچ هایی که به صورت standalone استفاده می شود، وجود ندارد.
ویژگی های HA مثل EtherChannel و FlexLinks که بین اعضای یک استک کار می کند، موجب بالا رفتن طول عمر و اتصالات شبکه می شود. FlexStack-Plus بر پایه FlexStack است. FlexStack، در سال 2010 در سری سوئیچ های 2960-S و تکنولوژی FlexStack-Plus در سال 2013 با ماژولهای سری 2960-X و 2960-XR از سری سویچ های اترنت (کاتالیست) سیسکو معرفی شد.FlexStack-Plus به نوعی بهبود یافته FlexStack است.
پهنای باند آن به دو برابر افزایش یافته و اجازه می دهد تعداد سوییچ های بیشتری عضو استک شوند. پهنای باند FlexStack-Plus برای اعضای یک استک تنها 4Gbps در مقایسه با 20Gbps برای FlexStack می باشد. شما می توانید از طریق تکنولوژی FlexStack-Plus، 8 سوئیچ 2960-x یا 2960-XR و در FlexStack، تنها 4 سوئیچ 2960-S را عضو یک استک کنید.
نکته مهمی که در ارتباط با سری های XR وجود دارد اینست که لایسنس های OS میتواند در برخی از پارت نامبر ها از لایه سوم ((IP Basedپشتیبانی کند.
معرفی محصول سوییچ سیسکو WS-C2960S-48LPS-L
اتصالات پرسرعت تکنولوژی Flexstack، ارتباطات پایدار (Redundant) را از هر عضو استک به عضو دیگر فراهم می آورد. در معماری stacking، مسیر داده اضافی (data path redundancy) قرار داده شده است.
به این شکل که بین هر 2 عضو درون استک، 2 مسیر فیزیکی از طریق کابل استک قرار داده می شود که اتصال سوییچ های درون یک استک با کابل استک، یک مسیر redundant را فراهم می کند.
قابلیت stacking، در دسترس بودن سوییچ های اترنت را به وسیله قابلیت redundancy برای هر دو سوییچ فیزیکی و پورت های uplink ایجاد می کند. (یعنی یک ارتباط همیشگی پایدار فراهم می کند.) زیرا، تمام اجزای استک با لینک مستقل به سوییچ لایه بالا متصل می شوند و با از دست رفتن (قطع شدن) یکی از سوییچ ها یا یکی از اینترفیس های uplink، از دردسترس بودن شبکه جلوگیری به عمل نمی آید. یا در کل شبکه down نمی شود.
از آنجاییکه هر سوییچ logical چندین پورت uplink دارد، سوییچ logical هنوز هم متصل به شبکه است زیرا حداقل یک پورت uplink فعال دارد.
معرفی سوییچ سیسکو WS-C2960X-48TD-L
Flexstack-plus با نسخه های پیشین 2960-S و Flex-stack سازگار است. ترکیب 2960-X و 2960-S به عنوان اعضای یک Stack شدنی است. هنگامیکه درون یک اسنک اعضایی مانند 2960-X و 2960-S وجود داشته باشند، Flexstack-Plus توانایی های خود را در حد یک Flexstack پایین می آورد طوری که پهنای باند استک به 40Gbps می رسد و بیشینه اعضای یک استک به 4 عضو می رسد.در این متن منظور از 2960، سوییچ های سری 2960-X و 2960-XR و 2960-S است مگر در جایی به طور ویژه نمونه خاصی نام برده شود تفاوت Flexstack و Flexstack-Plus در جدول زیر مشخص شده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره 2960-X و 2960-XR به بخش Campus LAN Access Switchesدر سایت cisco.com مراجعه کنید.Flexstack و Flexstack-Plus به عنوان بخشی از معماری شبکه توسعه پذیر، به راحتی و سریع امکان تدارک و مدیریت تعداد بیشماری سویچ را در هر مقیاسی به ما می دهد.
استک کردن سویچ های اترنت، مجموع هزینه های مدیر شبکه و هزینه های نگهداری شبکه را کاهش می دهد، زیرا دستگاه های کمتری برای مدیریت وجود دارند و همچنین، زمان دردسترس بودن (uptime) شبکه به وسیله قابلیت redundancy افزایش می یابد. شکل 1 دو روش توسعه سوییچ های اترنت در لایه access را نشان می دهد.
در هرکدام از موارد، 4 سویچ اترنت به سویچ core (6509switch) متصل شده اند.سناریوی توسعه داده شده در سمت چپ، 4 سویچ را نشان می دهد که با کابل های مشابه در کنار یکدیگر قرار گرفته اند؛ اما در یک استک نیستند. (به صورت standalone هستند) هر سویچ standalone در سمت چپ، 2 پورت uplink در لایه distribution دارد که در یک گروه Etherchannel با یکدیگر ترکیب شده اند و 4 سویچ در شکل سمت راست با تکنولوژی Flexstack-Plus با یکدیگر استک هستند. (لینکهای Flexstack-Plus به رنگ قرمز در شکل نشان داده شده اند.) استک، 4 پورت uplink در لایه distribution دارد، زیرا Flexstack از قابلیت Etherchanneling اینترفیس های اترنت قرار گرفته درون یک استک پشتیبانی می کند. هنگامیکه تمامی سویچ ها در یک استک هستند، می شود از تمامی مزایای EtherChannel بهره مند شد. وقتی که سویچ ها دورن یک استک قرار می گیرند، تمامی مزایای گروه بندی EtherChannel برای آنها حفظ می شود. که همانطور که در شکل ملاحظه می کنید 4 پورت uplink درون یک گروه Etherchannel با یکدیگر قرار گرفته اند.
مقایسه ای کامل تر از انواع سوییچ 2960 را می توانید در شکل زیر ببینید